Proteklog vikenda, 20.11. i 21.11.2021. godine održana je Super liga Srbije za muškarce i Ekipno prvenstvo Srbije za žene, takmičenja za koje se kaže da je praznik džudoa. I u muškoj i u ženskoj konkurenciji prikazani su vrhunski mečevi. Naše devojke pokazale su da su kao tim odlično uigrane, visok nivo borbenosti i samim tim rezultat nije mogao da izostane. Ostvarile su 3.mesto i tako se okitile bronzanim medaljama. Veći deo borbi je bio dosta neizvestan do samog kraja, ali su naše devojke pokazale da su na visini zadatke i da u najtežim situacijama pobeđuju.

Moramo napomenuti da je naš tim mlad, ni jedna devojka još uvek nije po uzrastu seniorka i zbog toga ova medalja vredi još više. Takođe, jedan smo od retkih klubova koji nije imao ni jednu pozajmicu iz drugog kluba, već su sve briljantne takmičarke potekle upravo iz naše džudo škole.

Rukovodstvo džudo kluba na čelu sa trenerima su ponosni i zadovoljni postignutim rezultatom i u narednoj godini, kad počinje novi ciklus nacionalnih takmičenja, očekuju od takmičarki još bolje pojedinačne rezultate.