Trofej Voždovca i SCCF Državno prvenstvo održano je minulog vikenda u Sportskom centru “Šumice“ u Beogradu
Na takmičenju je učestvovalo preko 700 takmičara iz 15 sportskih klubova iz Beograda, Niša, Vlasotinca, Vršca, Jagodine, Inđije, Novih Banovaca i Nevesinja.

Spektakularno otvaranje takmičenja sa vatrenom violinom i Srećicom, oduševilo je takmičare  i goste u sali. Takmičenje je otvorila Jovana Radivojević predsednica SS GO Voždovac.

Sjajne veštine, veoma interesantne koreografije, prelepi kostimi, smenjivali su se tokom celog dana. Sportisti različitih uzrasta  početnog, naprednog i takmičarskog nivoa u potpunosti su opravdali očekivanja.

Organizatori takmičenja Sportski klub Red Star i Srpski čirliding i čirdens savez sa predsednicom Draganom Ilić pokazali su odgovornost i visok nivo organizacionih sposobnosti. Prijatelj takmičenja Sportski savez Vozdovca podržao je takmičenje i time doprineo  razvoju cheer sporta. Gospodin Aleksandar Maksimović član veća GO Voždovac zadužen za sport, uručio je Trofeje Voždovca najboljima u apsolutnoj kategoriji.

Trofe Voždovca dobili su:

  1. 1.  Formacija-seniori - Fenix Team - Fenix Dance Studio iz Niša
  2. 2.  Parovi-juniori - Hana Banić i Tijana Stajčić -Sportsko plesni klub Kreativa iz Beograda
  3. 3.  Solisti- kadeti  - Barbara Ilić -Sportski klub Red Star iz Beograda i Lena Kostić-Millennium Dance Studio iz Vršca

Treba istaći da je cheer sport  2021. godine zvanično priznat od Međunarodnog olimpijskog komiteta.