Ovogodišnji turnir koji okuplja amaterske fudbalske klubove sa Voždovca imao je i humanitarni karakter. Ulaznica za sve utakmice je bio dobrovoljni prilog ili SMS poruka 1032 na 3030, za Boška Gugletu, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Tim povodom odigrana je revijalna utakmica između Ekipe Opštine i Ekipe poznatih ličnosti koju su činili proslavljeni sportisti, tv lica i glumci domaćih serija.
Ekipu poznatih sa klupe je vodio proslavljeni košarkaš Željko Rebrača koji je svojim taktičkim izmenama doprineo pobedi poznatih sa 3:1.
Ekipa FK "Torlak" odnela je pobedu nad ekipom FK "Zuce 2019" na finalnoj utakmici turnira "Sedmi Trofej Voždovca 2021.“ koji je i ove godine organizovao Sportski savez Voždovca pod pokroviteljstvom Gradske opštine Voždovac. Pobednička ekipa slavila je rezultatom 2:0.

Nešto ranije, za treće mesto nadmetale su se ekipe FK "Minel 1956" i FK "Heroj Polet“. Nakon uzbudljive i fer plej igre pobedu je odneo FK „Heroj Polet“ rezultatom 5:0.

Najbolji golman turnira je Nenad Sudimac, najbolji strelac je Milan Starčević, dok je najbolji igrač turnira Miloš Mačužić.


Član Veća Gradske opštine Voždovac Milenko Avramović, predsednik Sportskog saveza Voždovca Marko Velimirović i generalni sekretar saveza Srđan Milić uručili su pehare, zahvalnice i vredne nagrade pobedničkim ekipama kao i svim učesnicima turnira.