Ekipa FK „Minel 1956“ iz Ripnja odnela je pobedu nad ekipom FK „Torlak“ iz Kumodraža na sinoć održanoj finalnoj utakmici turnira „Trofej Voždovca 2019.“ na stadionu FK „Voždovac“. Uzbudljiva i dinamična igra između dva kluba, uz glasno bodrenje navijača, završila se rezultatom 1:0 (0:0), a jedini gol na utakmici dao je Dušan Cvetković.

Prethodno je u borbi za treće mesto, nakon izvođenja penala, FK „Rekreativo 011“ savladao FK „Pinosava“.

Članovi Veća opštine Voždovac Miloš Petrović i Miloš Stojanović, kao i predsednik Fudbalskog saveza Beograda Velibor Novović uručili su pehare fudbalskim klubovima i nagrade najboljim pojedincima.

Najbolji golman turnira je Miloš Božić iz „FK „Torlak“, najbolji strelac je Stefan Pavlović iz FK „Pinosava“, dok je najbolji igrač turnira Dušan Cvetković iz FK „Minel 1956“ iz Ripnja.

Direktor turnira i predsednik Sportskog saveza Voždovca Radenko Stevović podseća da već šestu godinu za redom Sportski savez i Gradska opština Voždovac, uz pomoć Fudbalskog saveza Beograda, organizuje turnir amaterskih fudbalskih klubova sa svoje teritorije. On je izrazio zadovoljstvo odzivom ekipa na ovogodišnjem turniru i naglasio  da „Trofej Voždovca“ ima veliki značaj za fudbalere, jer okuplja amaterske ekipe da se u fer i sportskoj borbi nadmeću i time pripremaju za sezonu koja im predstoji.

Stevović je na kraju uručio zahvalnice za pomoć u organizaciji turnira predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Voždovca, direktorki Doma zdravlja „Voždovac”, Fudbalskog Saveza Beograda, FK „Voždovac“ i sudijama.